Lessen Zweeds – Bureau Svejo

Lessen Zweeds

De Zweedse taal is een vrolijke taal die niet al te ver van het Nederlands afstaat. U hoeft geen talenwonder te zijn om deze taal te leren.

Bent u beginner?

Of juist gevorderd?

Wilt u het Zweedse bedrijfsleven in?

Wilt u uw beroep kunnen uitoefenen in Zweden?

Of gewoon een gezellig babbeltje met de Zweedse buren maken?

De lessen worden speciaal op uw wensen afgestemd! Gezamenlijk worden de leerdoelen opgesteld en de voortgang beoordeeld.

De lessen Zweeds worden gegeven via Skype en kunnen zowel overdag als ´s avonds plaatsvinden.

Uitzicht op Stockholm

Interesse?

Meer informatie over lessen Zweeds? Neem contact met ons op.

Wat anderen zeggen....

"Mijn vriendin en ik hebben maar een paar lessen kunnen volgen, voordat we naar Zweden emigreerden, maar dat gaf ons zeker een voorsprong. Door privélessen te volgen, leer je veel sneller dan in een klassikale groepsles."
C. van der Beek
"Ik volg nu een half jaar lessen bij Jorieke, via Skype. Ik sprak nog geen woord Zweeds toen ik begon, dus ik moest echt op nul beginnen. Het werkt super: de lessen zijn erg goed gestructureerd en worden met veel enthousiasme gegeven. Bovendien hoef ik de deur niet uit. Ik vond het geweldig om te merken dat ik onlangs een Zweedse garage op kon bellen en in het Zweeds over de telefoon (waarbij je geen hulpmiddelen of gebaren kunt gebruiken) een samenhangend gesprek kon voeren. Over auto´s en onderhoudsbeurten nota bene, iets waar ik niet heel veel vanaf weet. Dus hulde aan de docente dat dit na slechts een half jaar al mogelijk is!"
L. Schuitmaker
"Mijn man en ik zijn afgelopen zomer naar Zweden geëmigreerd en ik ben iedere dag weer blij met de kennis die ik door Jorieke's lessen heb vergaard. Toen we een paar jaar geleden een huisje in Zweden hadden gekocht, vond ik het belangrijk om iets van de taal te leren. Ook al waren we daar toen nog niet heel vaak, het was fijn als je niet altijd op het Engels hoefde terug te vallen. Bovendien spreekt lang niet iedereen Engels in Zweden. We zijn toen bij Bureau Svejo begonnen met privélessen. Jorieke was erg enthousiast en samen hebben we gezocht naar een gedegen, maar ook leuke manier om ons de taal eigen te maken. De voordelen van de lessen bij Bureau Svejo zijn dat er echt wordt gekeken naar de persoonlijke mogelijkheden en interesses. De resultaten waren al snel hoorbaar voor onze buren in Zweden! Toen we naar Zweden emigreerden, moesten we een tijd wachten voor we aan de lessen hier in het dorp konden deelnemen. Wat was de Skypeles toen een goede oplossing! Toen ik aan de SFI cursus in Zweden begon, kreeg ik veel complimenten over mijn uitspraak."
J. Damm

Interesse?

Meer informatie over lessen Zweeds? Neem contact met ons op.

Scroll naar boven